O nama

STZR „Enterijer Stil“ je osnovana 01. avgusta 2006. godine u Kragujevcu kao samostalna zanatska radnja čija je delatnost suva gradnja. Osnivač firme je Dejan Timotijević, koji je veoma mlad ušao u ovaj posao i počeo da izgrađuje jedan novi brend, danas prepoznatljiv. Dejan je od početka vodio računa da kvalitet dođe do izražaja kako bi klijent bio zadovoljan, što je i omogućilo da steknemo poverenje kod mnogih velikih firmi koje koriste naše usluge i sa kojima imamo uspešnu saradnju. Naše radove možete prepoznati u mnogim salonima, kafićima, ugostiteljskim objektima, porodičnim domovima…

Nakon 6 godina uspešnog poslovanja Enterijer Stil-a, od juna 2012. godine je otvorena i prodavnica materijala i alata za suvu gradnju, što znači da možete dobiti kompletnu uslugu na jednom mestu. Prodavnica i kancelarijski prostor se nalazi u okviru dvorišta porodične kuće Timotijević, u Ulici Milovana Vidakovića br.4, naselje Petrovac u Kragujevcu.

Cilj Enterijer Stila je da Vam omogući da organizujete prostor u vašem objektu onako kako Vi to želite i da Vam obezbedi prijatan vizuelni osećaj u trenucima boravka u njemu.


UĐITE U LEPŠI PROSTOR SA ENTERIJER STILOM!


nasa delatnost